ОПШТИНА ЉУБОВИЈА ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА
Озакоњење објеката


Листа озакоњења објеката     

Програм пописа незаконито изграђених објеката