ОПШТИНА ЉУБОВИЈА ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА
Свечано отворена реновирана спортска сала ОШ "Петар Враголић"
објављено: 19. 05. 2013, 18:52
 

У петак 17. маја, свечано је отворена спортска сала ОШ "Петар Враголић". Иницијативу за реновирање сале је покренуо кошаркашки клуб "Младост" , а главни иницијатор је био Миленко Алексић, директор предузећа Инграл Неимар и члан управног одбора клуба. У реновирање сале и осталих просторија уложено је доста средстава и труда. Послови су финансирани средствима предузећа Инграл Неимар доо и Омнитроникс доо.
Финансијску помоћ и помоћ у бесплатном материјалу и раду дали су:
- Раде Илић, Бојана НЕТ, боје, материјал за зидове и фасаду, лексан
- Владо Марковић, Еуро комерц, грађевински материјал
- Боро Милановић, Дуал СБ, финансијска помоћ
- Никола Спасојевић, Будимир Васић, Баум продукт, клупе
- Живојло Јовановић, столарски радови
- Дејан Весић, Миле Савић, Демил, лимарски радови
- Милан Ђурић, универ, вешалице.
Својим радом помогли су: Маријана Петаковић, Душанка Алексић, Душан Кондић, Миломир Петаковић, Александар Јаковљев, Саша Васић, Миловоје Јанковић, Зоран Цвијић, Милан Грујић, Раде Милановић.
Представници КК Младост су истакли да је урађено доста посла, али да је потребно да се у скоријој будућности направи кос кров на делу изнад свлачионица и кабинета, да се просторије у току лета просуше, и поново санирају зидови и подови. Такође треба да се санира службени тоалет као и да се реши питање грејања у зимском периоду. Треба и боље осветлити двориште и уредити прилазе сали.
За наставак радова свака помоћ је добродошла:добровољни прилози, дресови, лопте, помоћ у превозу на такмичења, грађевински материјал и опрема, волонтерски рад, институционална подршка.