ОПШТИНА ЉУБОВИЈА ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА
Фудбалери Дрине спремни дочекују наставак сезоне
објављено: 17. 03. 2013, 13:21
 

Пролећни део првенства у Мачванској Окружној Лиги ФК Дрина је завршио на 13.месту. Слабији резултати у првом делу такмичења подстакло је руководство нашег клуба на кадровске и инфраструктурне промене.
На место првог тренера постављен је Александар Милошевић, а играчком фонду су придодати Ратко Илић (везни играч), Бојан Живковић (везни ред, напад), Мирослав Гукић (напад), Иван Максимовић (нападач), Владимир Крћа (голман) и Давид Симић (везни ред).
Такође, инфраструктурни радови на градском стадиону су знатно побољшали услове за одржавање фудбалских приредби и поправили естетски утисак овог места.
У припремном периоду за првенство одиграно је пет пријатељских и једна куп утакмица. У пријатељским утакмицама су забележене четири победе и једна нерешена утакмица. У куп утакмици против Рађевца из Крупња изборен је пласман у даљу фазу такмичења после извођења пенала.
Све ово охрабрује пред наставак сезоне, а како истичу шеф стручног штаба Милошевић и председник клуба Јовица Јеринић, амбиције су да се првенство заврши у средини табеле, док је за следећу сезону постављен највиши циљ - улазак у виши ранг такмичења.
Најмасовнији и најпопуларнији спортски клуб из Љубовије ће на овом путу сигурно имати подршку великог броја навијача.