ОПШТИНА ЉУБОВИЈА ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА
Велики успех љубовијских каратиста
објављено: 28. 02. 2013, 14:20
 

Прво овгодишње такмичење у оквиру Карате Федерације Србије одржано је у Трстенику 16.фебруара.
Љубовијски карате-клуб Дрина је на овом такмичењу постигао велики успех, освојивши 29 медаља, од којих су 14 златних, 7 сребрних и 8 бронзаних.
Такмичење је одржано у категоријама кате, договорени спаринг и борбе.
Највећи успех постигли су Пурковић Ивана, Ђурић Сања и Милутин Јовановић који су освојили по две златне медаље, у катама и борбама.
Златну и сребрну медаљу освојио је Давидовић Ђорђе, у договореном спарингу и катама, златну и бронзану медаљу освојила је Андреа Ненадовић, у катама и договореном спарингу.
Златне медаље су освојили Мићић Нина, Радосављевић Лука, Лукић Смиљана у договореном спарингу, док су Немања Вучићевић, Васић Иван и Тешић Иван, највише одличје освојили у борбама и катама.
Сребрне медаље освојили су Матић Марко, Радовановић Сања и Павловић Стефан и договореном спарингу, док су исто одличје освојили Јовановић Јована и Недељковић Мирослав у борбама.
Сребрну и бронзану медаљ освојио је Илић Дејан у борбама и катама.
Бронзане медаље у договореном спарингу освојили су Петровић Милан, Момић Мирослав, Радовановић Срђан и Митровић Стефан,у катама бронзу је освојио Јовановић Слободан а Павловић Татјана у борбама.
Традиционално веома успешан на свим такмичењима Карате клуб "Дрина" из Љубовије се већ увелико припрема за следеће велико такмичење које ће бити одржано у Кладову 2.марта, под називом "Лига шампиона 2013". Наш клуб на овом такмичењу ће имати 32 такмичара. Сретно!