ОПШТИНА ЉУБОВИЈА ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА
Завршен 12. Божићни турнир у малом фудбалу
објављено: 08. 01. 2013, 21:34
 

5.01.2013. - На Божићном турниру у малом фудбалу у Љубовији такмичење се одвијало у пет старосних категорија, са учешћем укупно четрдесет једне екипе.
У категорији петлића победник је екипа Велике Реке, за најбољег играча проглашен је Самарџић Васиљ док је најбољи стрелац Самарџић Јован.
У категорији млађи пионири (годиште 2000-2001) победила је екипа Професионалци, за најбољег играча проглашен је Мићић Јован а најбољи стрелац је био Огњен Васић.
У узрасту 1998-1999. победила је екипа ОШ "Петар Враголић", најбољи играч је био Марко Лазић а најбољи стрелац Срђан Остојић.
У узрасту (1996-1997) победник је екипа Галактикоси, за најбољег играча је проглашен Миловановић Немања док је најбољи стрелац Севић Ненад.
У категорији сениора титулу је освојила екипа Дејтон Сити, најбољи играч је Ратко Илић а најбољи стрелац Марко Павловић.
Награде победницима су уручили Председник Општине Љубовија Мирослав Мићић, заменик Председника СО Љубовија Горан Јосиповић и Председник фудбалског клуба Дрина Јовица Јеринић.