ОПШТИНА ЉУБОВИЈА ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА
Jавни увид Плана детаљне регулације Туристичко-рекративног комплекса "Мотел", Љубовија
објављено: 11. 09. 2019, 08:23
 

Нацрт Плана детаљне регулације Туристичко-рекративног комплекса "Мотел", Љубовија, изложен је на јавни увид у згради општине Љубовија, улица Војводе Мишића, број 45, у Љубовији, соба број.29, III спрат.
Оглас о излагању nацрта Плана детаљне регулације Туристичко-рекративног комплекса "Мотел", Љубовија објављен је у дневном листу "Курир". Jавни увид истог Плана траје 30 дана и то у периоду од 12.09.2019.године до 11.10.2019.године.
Служба за урбанизам Општинске управе општине Љубовија, свим заинтересованим физичким и правним лицима која обављају увид у изложени материјал, пружиће потребне информације и стручну помоћ у вези са појединим решењима и евентуалним давањем примедби и сугестија.
Обавештавају се сва заинтересована правна и физичка лица да за време трајања јавног увида могу поднети примедбе и сугестије на изложени нацрт Плана детаљне регулације Туристичко-рекративног комплекса "Мотел", Љубовија, у писаном облику, на писарници Општинске управе општине Љубовија, сваког радног дана у времену од 7,00 до 15,00 часова.
План и припадајућа документа можете преузети са нашег сајта овде.