ОПШТИНА ЉУБОВИЈА ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА
Јавни увид нацрта Плана детаљне регулације за изградњу далековода 110 КВ Љубовија - државна граница Босна и Херцеговина
објављено: 18. 07. 2018, 11:28
 

Нацрт Плана детаљне регулације за изградњу далековода 110 КВ Љубовија - државна граница Босна и Херцеговина и Извештај о стратешкој процени утицаја на животну средину Плана детаљне регулације за изградњу далековода 110 КВ Љубовија - државна граница Босна и Херцеговина изложен је на јавни увид у згради општине Љубовија, улица Војводе Мишића, број 45, у Љубовији, соба број.29, III спрат.
Оглас о излагању Нацрта Плана детаљне регулације за изградњу далековода 110 КВ Љубовија - државна граница Босна и Херцеговина и Извештаја о стратешкој процени утицаја на животну средину Плана детаљне регулације за изградњу далековода 110 КВ Љубовија - државна граница Босна и Херцеговина објављен је у дневном листу "Данас". Jавни увид истог Плана траје 30 дана и то у периоду од 18.07.2018. године до 16.08.2018. године.
Документа везана за План детаљне регулације за изградњу далековода 110 КВ Љубовија - државна граница Босна и Херцеговина, можете погледати и преузети овде.
Служба за урбанизам Општинске управе општине Љубовија, свим заинтересованим физичким и правним лицима која обављају увид у изложени материјал, пружиће потребне информације и стручну помоћ у вези са појединим решењима и евентуалним давањем примедби и сугестија.
Обавештавају се сва заинтересована правна и физичка лица да за време трајања јавног увида могу поднети примедбе и сугестије на изложени нацрт План детаљне регулације и Извештај о стратешкој процени утицаја на животну средину, у писаном облику, на писарници Општинске управе општине Љубовија, сваког радног дана у времену од 7,00 до 15,00 часова.
Јавна седница Комисије за планове одржаће се дана 24 .08.2018.године у 13.00 часова у просторијама Општинске управе општине Љубовија.
Нацрт Плана детаљне регулације који се излаже на јавни увид садржи и графички приказ подручја који је обухваћен Планом детаљне регулације за изградњу Далековода 110 КВ Љубовија- граница Б и Х .