ОПШТИНА ЉУБОВИЈА ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА
Календар јавних конкурса за финансирање пројеката
објављено: 30. 03. 2018, 06:16
 

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом и ове године је наставила праксу израде и објављивања Календара јавних конкурса за финансирање пројеката и програма удружења и других организација цивилног друштва из средстава буџета Републике Србије.
У прилогу је Календар јавних конкурса које органи државне управе планирају да распишу током 2018.године, а који су намењени финансирању и суфинансирању програма и пројеката удружења и других организација цивилног друштва.
Циљ израде Календара јавних конкурса је благовремено и континуирано обавештавање удружења и других организација цивилног друштва о планираним јавним конкурсима ради благовремене припреме предлога пројеката и програма, затим повећање видљивости јавних конкурса за финансирање пројеката и програма организација цивилног друштва од стране органа управе, као и повећање броја потенцијалних корисника финансијских средстава из буџета Републике Србије.
Напомена: У табели постоје три sheet-a: насловна страна, органи државне управе и органи покрајинске управе. У доњем десном углу, можете увећати или смањити приказ странице, кликом на "+" (за увећање) или "-" (за смањење).

Календар јавних конкурса за финансирање пројеката и програма удружења и других организација цивилног друштва из средстава буџета Републике Србије